Районният съд в София определи мярка задържане под стража на Константин

...
Районният съд в София определи мярка задържане под стража на Константин
Коментари Харесай

Постоянен арест за обвинения за помагач на жестокото убийство в София

Районният съд в София дефинира мярка " задържане под стража "  на Константин Суботинов, съобщи Нова телевизия. Той е упрекнат за помощник на жестокото ликвидиране, при което елементи от тялото на 41-годишен мъж бяха разпръснати на разнообразни места в града.

Суботинов е на 24 години, работи като барман и снабдител на храна по домовете. Повдигнато му е обвиняване за персонално укривателство. Соченият за палач Веселин Вълчинов го е извикал в жилището си, където е осъществено убийството на Кристиян Пеев. Суботинов е оказал помощ за заличаването на следите. Когато видял в банята разчлененото тяло, му прилошало и излязъл на въздух. Впоследствие двамата купили чували и санитарни материали и изхвърлили човешките остатъци в кофи за боклук в " Бояна " и на Витоша.

Вчера на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи разкри, че посоченият за причинител на бруталното ликвидиране в центъра на София е бил дебитор на жертвата.По думите му двамата са били в трайно другарски връзки. Плановете им били да вършат общ бизнес с криптовалута, а обвиненият дължал 2000 лева на приятеля си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР